Blir man lycklig av att vara tacksam? Dag 2

Jag har det väldigt bra på många sätt, men går och trånar efter saker jag inte har. Det fokuset tar lätt över helt och då blir jag ju såklart missnöjd över allt jag inte har. Därför tänker jag öva på att uppmärksamma saker jag kan vara tacksam över!

Blir man lycklig av att skriva tacksamhetslista?
Enligt lyckoforskarna så kan man skriva en tacksamhetslista för att bli lyckligare. Det ska jag testa! Jag kommer att skriva på listan varje dag. Enligt den magiska lyckoformeln ska jag punkta 3 saker jag är tacksam över.

wpid-20140430_165253.jpg

Delad glädje är dubbel glädje!Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

En reaktion på “Blir man lycklig av att vara tacksam? Dag 2

  1. Pingback: Blev jag lyckligare av tacksamhet? – Dag 48 | Lycklig på 100 dagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *