Tacksamhetsbrev – Dag 29

För två dagar sedan fick ni alla en uppgift om att författa ett tacksamhetsbrev. Efter att jag skrev det inlägget har det trillat in flera fina mail, där ni berättat om att ni skrivit breven och effekterna av dem. När jag läst mailen har hjärtat nästan sprängts av kärlek och lycka!

Självklart så har även jag skrivit brev och imorgon ska jag posta det. När jag skrev det så insåg jag att jag tagit personen lite för given och det kändes så skönt att genom brevet verkligen få visa den uppskattning jag känner.

wpid-2014-05-29-17.10.21.jpg.jpeg

 

Delad glädje är dubbel glädje!Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

En reaktion på “Tacksamhetsbrev – Dag 29

  1. Pingback: Blev jag lyckligare av tacksamhet? – Dag 48 | Lycklig på 100 dagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *